Teamet bakom ON TRACK arbetar för att du som individ och företag ska få en så bra upplevelse av arbetssökande och rekrytering som möjligt. 5 olika personer, med olika inriktning och kompetens, arbetar för att finnas på platser där unga finns, att skapa kontakter med företag och organisationer samt att hålla workshops, seminarier och coachande samtal.

HUSSNI – Vår kreativa uppsökare, är ofta den första du möter. Med en bakgrund inom både radio och TV använder Hussni sitt stora nätverk och sin kreativa sida i de relationsskapande aktiviteterna vi genomför, på egen hand och tillsammans med andra fantastiska Malmö-initiativ.

KATARINA – En kandidatcoach med fingertoppskänsla och en lyhörd medspelare i rekryteringsprocessen genomför de flesta av de coachande samtal vi genomför. Hon träffar även en stor del av de företag som finns i vårt nätverk för att tillsammans skapa förutsättningarna för en lyckad matchning.

SARAH – En nätverkare med sinne för service och relationsskapande. Sarah möter du både om du är sökande eller arbetsgivare. Det är hon som ser till att vi har det vi behöver för att kunna genomföra våra event och seminarier. Genom ett stort kontaktnät tillgängliggör Sarah vårt initiativ till organisationer och personer.

AGNETA – Vår erfarna företagssamordnare, arbetar med företag och nätverk av företag för att öka kunskapen och medvetenheten om ON TRACK som initiativ och hur just Ni som företag kan engagera er för Malmös framtid. Som tidigare CSR- och personalansvarig för ett större bolag har Agneta stor kännedom om företagarens möjligheter och utmaningar.

ÅSA – Samverkansgeneral och möjliggörare arbetar övergripande som verksamhetsansvarig för ON TRACK. Genom långsiktiga och hållbara relationer och samarbeten med andra fantastiska initiativ i Malmö och Sverige skapar vi ett möte i mellanrummen. Vi finns där behovet finns. Vill du veta mer delar vi gärna med oss av våra erfarenheter. Kontakta oss gärna.

asa@uppstartmalmo.se 0705-323431